TRI SAOBRAĆAJNE NEZGODE NA MOTOCIKLIMA: Pijani Hančanin izazvao saobraćajnu nezgodu

J. S.

19. 08. 2022. u 09:57

Na području Policijske uprave u Vranju, 18. avgusta ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, a dve su lakše povređene. Zanimljivo je da su svi povređeni vozili dvotočkaše. Zbog upravđanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

ТРИ САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ НА МОТОЦИКЛИМА: Пијани Ханчанин изазвао саобраћајну незгоду

Foto: J.S.

U Ulici Proleterskih brigada u Vranju, devetaestogodišnjakinja je izgubila kontrolu na dvotočkašu i pala na kolovoz. Zadobila je teške telesne povrede i zbrinutra u vranjskom Zdravstvenom centru.
Druga saobraćajna nezgoda dogodila se na teritoriji opštine Surdulica kod mesta  Vlasina – Promaja, gde je sletelo motocikl s puta, ali je na sreću zadobio lakše povrede.
I treća se dogodila u Preševu kada je vozač skutera takođe lakše povređen. Pripadnici saobraćajne policije u Vladičinom Hanu isključili su iz saobraćaja dvadesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline ovog mesta koji je vozio „hjundaji„ sa 2,05 promila alkohola u organizmu. Vozaču je zbog nasilničke vožnje određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna