TRAGEDIJA KOD NOVE VAROŠI: Poginuo dečak (13) dok je sa ocem pripremao ogrev za zimu

Novosti online

11. 08. 2022. u 11:09

TRINAESTOGODIŠNJI dečak iz novovaroškog sela Kućani, nastradao je u sredu u popodnevnim satima nakon što se prevrnuo traktor, kojim je njegov otac Paun P. izvlačio drva iz obližnje šume, prenosi prijepoljski portal „PP Media“.

ТРАГЕДИЈА КОД НОВЕ ВАРОШИ: Погинуо дечак (13) док је са оцем припремао огрев за зиму

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali dečak, u trenutku prevrtanja nalazio se na prikolici koja se ga je prikleštila i ubila. 

Nesrećni dečak živeo je sa ocem i mlađim bratom, a 1. septembra trebalo je da krene u osmi razred. Paun P. porodicu je izdržavao radeći na pilani. Ne sluteći kakva će ga tragedija zadesiti otišao je u sredu nakon posla sa sinom u šumu, u nameri da pripremi drva za zimu, koja u ovim krajevima zna da bude i te kako duga i hladna. Međutim, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, traktor sa prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo se i dečaku, koji nije uspeo da iskoči sa prikolice, nije bilo pomoći. Tačan uzrok tragedije, koja je potresla celo selo utvrdiće policija i tužilaštvo.

Inače, pre nekoliko godina Paunova supruga i majka dvojice dečaka, ostavila ih je i preudala se u susedno selo. Od tada otac je brinuo o deci, i izdržavao ih radeći najteže fizičke poslove.

BONUS VIDEO:

ONA JE VRŠAČKI HEROJ: Mlada Nataša Milić sa kolegama gasila požar na Vršačkim planinama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)