"PROBUDIO NAS TUP UDARAC, ČULI SMO PLAČ": Dečak poginuo nakon pada sa zgrade na Konjarniku - komšije opisale strašne scene (FOTO)

Novosti online

30. 07. 2022. u 15:13

ŽITELjE beogradskog naselja Konjarnik potresla je velika tragedija, koja se dogodila u petak uveče, oko 22 časa.

ПРОБУДИО НАС ТУП УДАРАЦ, ЧУЛИ СМО ПЛАЧ: Дечак погинуо након пада са зграде на Коњарнику - комшије описале страшне сцене (ФОТО)

Foto D. Milovanović

Desetogodišnji dečak poginuo je, kada je pao sa devetog sprata solitera u Ustaničkoj ulici 67. Istraga će pokazati šta je dovelo do ovog stravičnog događaja.

Prema našim saznanjima, dete je sa prozora palo na ravan krov niže zgrade, odnosno manjeg tržnog centra, koji se nalazi uz soliter u kom se dogodila nesreća. Ekipa Hitne pomoći na mestu nesreće je bila već u 22.10. Nažalost, po dolasku lekari su mogli samo da konstatuju da je dečak preminuo od posledica pada, jer nije imao vitalne funkcije.

- Nisam ih poznavao lično, ali se vidi da su izuzetno fina i povučena porodica - kaže jedan od stanara.

Porodica se doselila ovde pre 7,8 godina, a susedi kažu da su ljudi došli iz Bosne.

Foto D. Milovanović

 

- Dečak je bio sin jedinac porodice koja se pre sedam godina doselila u zgradu. Oni su dobri ljudi, ali su povučeni - priča komšija:

- Sinoć, nešto posle 11 uveče se čulo kao da je nešto puklo. Probudio nas je taj tup udarac. Istrčali smo iz stanova, a ubrzo se začuo plač i jauk,

Komšije sa nižih spratova kažu da su, koz prozor, videli dečaka kako leži na krovu.

- Bio je sav krvav. Užas! Velika tragedija za porodicu, koja je imala samo njega.

Zgrada sa koje je dečak pao je stara, a stanovi nemaju terasu. Kako kažu neki od stanara, to predstavlja veliki problem, pogotovu porodicama koje imaju malu decu. Da li se dečak nagnuo kroz prozor, izgubio ravnotežu i pao, ili je do nesreće došlo zbog drugih okolonosti utvrdiće istražni organi.

TROGODIŠNjAK

Slična tragedija se dogodila i 19. juna. Sa sedmog sprata zgrade u Knez Danilovoj ulici u Beogradu je palo trogodišnje dete.

Iako su mu lekari obližnjeg doma zdravlja odmah pružili pomoć i Hitna pomoć stigla brzo, mališan je nedugo posle prijema u bolnicu preminuo.

BONUS VIDEO - TRAGEDIJA NA VIDIKOVCU: Žena stradala u požaru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)