TEŠKO POVREĐEN BICIKLISTA: Saobraćajna nezgoda na državnom putu Niš–Leskovac

I. M.

14. 07. 2022. u 12:08

Dvadesetjednogodišnji mladić M. M. teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prošle noći na deonici državnog puta Niš–Leskovac, između naseljenih mesta Lipovica i Brestovac.

ТЕШКО ПОВРЕЂЕН БИЦИКЛИСТА: Саобраћајна незгода на државном путу Ниш–Лесковац

foto: I.Mitić

On je zadobio teške povrede zbog kojih je iz Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice upućen u niški Univerzitetski klinički centar.

- Pacijent je primljen sa politraumama. Ima povrede grudnog koša, ruke, noge... Urađena je kompletna dijagnostika. Bio je na skeneru, rendgenu, ultrazvuku i upućen je na dalje lečenje u niški Klinički centar – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac.

Na mladića koji je vozio bicikl nešto pre dva sata posle ponoći naleteo je automobil. Oštećeni je srećom bio u stanju da sam prijavi nezgodu, kada se na lice mesta, pored ekipe Hitne pomoći, uputila i policija.

Njeni pripadnici na mestu sudara nisu zatekli automobil, a istraga treba da utvrdi da li je vozač pobegao ili nije ni primetio da je došlo do kontakta sa povređenim biciklistom. Saobraćaj, koji se na ovom delu puta odvijao otežano, rano jutros je normalizovan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave