"MERCEDESOM" ULETEO U BAŠTU KAFIĆA, PA UDARIO U DRVO: Poznato stanje povređenih - Novi detalji nesreće u Novom Sadu (VIDEO)

Lj.P.

12. 07. 2022. u 09:05

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći u Novom Sadu, noćas oko 1.20 povređene su dve ženske osobe kada je zasada nepoznati vozač uleteo kolima u baštu jednog kafića.

МЕРЦЕДЕСОМ УЛЕТЕО У БАШТУ КАФИЋА, ПА УДАРИО У ДРВО: Познато стање повређених - Нови детаљи несреће у Новом Саду (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/192_rs

Kako je za " Novosti" rekla dr Nikolina Marić iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, povređene su dve ženske osobe starosti 28 i 36 godine. Obe su u svesnom stanju prevezene na Odeljenje hirurgije KCV.

Nesreća se desila  na uglu ulica Bore Prodanovića i Ćirpanove, kada je, iz još neutvrđenih razloga, vozač koji se kretao Ulicom Bore Prodanovića nastavio da vozi pravo, iako ne može, pa je uleteo u kafić. Posle toga je, kako saznajemo, udario i u drvo, posle čega je pobegao i za njim se traga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Njemu će, kako saznajemo, uslediti krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)