DRUGOVI POKUŠALI DA GA SPASU: U Savi kod Šapca nestao mladić (18), na lice mesta stigla i njegova porodica

Novosti online

14. 06. 2022. u 19:17

MLADIĆ za kojim se trenutno traga u Savi kod Šapca, nakon što su građani prijavili njegov nestanak, je osamnaestogodišnji A. P.

ДРУГОВИ ПОКУШАЛИ ДА ГА СПАСУ: У Сави код Шапца нестао младић (18), на лице места стигла и његова породица

Foto: V. Mitrić

A. P. je nestao oko 16.20 sati, pošto je otišao da se kupa u reci sa još dvojicom svojih drugova. Oni su pokušali da spasu drugara kada je počeo da se davi.

U tom trenutku, na obali je bilo oko 20 osoba. Neki su odmah skočili da pomognu, ali im je mladić skliznuo iz ruku i nestao u vodi.

Voda je jako mutna, što otežava potragu za mladićem. Očekuje se dolazak ronilaca iz Semske Mitrovice, a rečna policija i žandarmerija pretražuju obale reke.

Na lice mesta stigli su i članovi porodice nestalog mladića.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POVREĐENO VIŠE OSOBA: Za samo jednu noć nekoliko saobraćajnih nesreća u Beogradu