DRUGOVI POKUŠALI DA GA SPASU: U Savi kod Šapca nestao mladić (18), na lice mesta stigla i njegova porodica

Novosti online

14. 06. 2022. u 19:17

MLADIĆ za kojim se trenutno traga u Savi kod Šapca, nakon što su građani prijavili njegov nestanak, je osamnaestogodišnji A. P.

ДРУГОВИ ПОКУШАЛИ ДА ГА СПАСУ: У Сави код Шапца нестао младић (18), на лице места стигла и његова породица

Foto: V. Mitrić

A. P. je nestao oko 16.20 sati, pošto je otišao da se kupa u reci sa još dvojicom svojih drugova. Oni su pokušali da spasu drugara kada je počeo da se davi.

U tom trenutku, na obali je bilo oko 20 osoba. Neki su odmah skočili da pomognu, ali im je mladić skliznuo iz ruku i nestao u vodi.

Voda je jako mutna, što otežava potragu za mladićem. Očekuje se dolazak ronilaca iz Semske Mitrovice, a rečna policija i žandarmerija pretražuju obale reke.

Na lice mesta stigli su i članovi porodice nestalog mladića.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar