PRE NJE SAM IZGUBIO SINA, A SAD I NJU: Bolna ispovest partnera tragično nastradale misice Mirjane

Novosti onlajn

21. 05. 2022. u 14:41

ALEKSANDAR Avramov, dečko misice Marijane Stojanović koja je poginula u stavičnoj nesreći koja se dogodila kod Šimanovaca, kaže za Kurir da se nakon saznanja da je ona umrla raspada na komade.

ПРЕ ЊЕ САМ ИЗГУБИО СИНА, А САД И ЊУ: Болна исповест партнера трагично настрадале мисице Мирјане

Foto: Printskrin Instagram/avram_eso_cobra

- Raspadam se. Trebali smo zajedno da idemo u vikendicu koju imamo u Obrežu i rastali smo se oko osam sati, kako bi opremili slavu Sveti Nikola letnji, ali je ona otišla pre mene. Tražio sam da me sačeka da idemo zajedno, jer sam imao neke obaveze u banci, ali je ona htela da kupi sve što treba i rekla je da će me čekati - rekao je on i dodao:

- Kada sam došao nije je bilo. Na regularnom putu se radio neki asfalt i ona je krenula okolo ka Prahovu i tu je nastradala.

Mirjanin dečko rekao je da su oni u vezi bilo godinu dana.

- Ona je moj život. Pre nje sam izgubio i sina, a sad i nju! Zajedno smo od kad se rastala sa bivšim mužem sa kojim ima dva sina i borila se za starateljstvo. Njena deca su kao moja. Bila je moja snaga i ja njega - kaže neutešni Aleksandar i nastavlja:

- Išao sam na mesto gde je stradala, a prethodno sam bio u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

On je rekao je da od Marijaninog oca čuo da je ostao bez voljene.

Podsetimo, Mirjana Stojanović, Miss fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, 20. maja, na putu Prhovo - Šimanovci.

Naime, Mirjana je bila finalistkinja prvog zvaničnog održanog izbora Miss Srbije, davne 2007. godine, kada je imala samo 19 godina.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)