SAOBRAĆAJNA NEZGODA U LEBANU: Dvojica povređenih mladića van životne opasnosti

I. M.

13. 05. 2022. u 21:50

DVOJICA povređenih mladića koji su teško povređeni u saobraćajnoj nezgodi u Lebanu, kada su automobilom sleteli u korito reke Jablanice, nisu životno ugroženi. Jedan je zbrinut u leskovačkoj Opštoj bolnici, a drugi u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

САОБРАЋАЈНА НЕЗГОДА У ЛЕБАНУ: Двојица повређених младића ван животне опасности

D.N.

Dvadesetsedmogodišnji D. B. nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja na niškoj Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. On ima prelom šest rebara na levoj strani grudnog koša i površne povrede lica i glave. 
Prema rečima lekara pacijent je svestan, komunikativan, hemodinamski i respiratorno stabilan. 
Njegov vršnjak Z. S. iz Lebana zadržan je na Odeljenju hirurgije bolnice u Leskovcu zbog nagnječenja glave i grudnog koša, preloma podlaktice leve ruke i krvnih podliva u predelu lica.
 
Saobraćajna nezgoda se dogodila u četvrtak oko 23 časa kada je vozač "mercedesa" izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Jablanice na mestu gde je obala veoma strma što je i dovelo do teških telesnih povreda mladića koji je bio za volanom i njegovog suvozača.
 
Zvaničnih informacija o uzroku nezgode zasada nema, ali se spekuliše da je do nje došlo zbog brzine koja nije prilagođena uslovima puta. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!