NASILNIČKI VOZIO NEREGISTROVAN MOTOCIKL BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Policija u Južnobačkom okrugu za dan iz saobraćaja isključila 16 vozača

Lj. P.

08. 04. 2022. u 15:49

POLICIJA je prethodnog dana zadržala jednog vozača zbog nasilničke vožnje. On je, u Mošorinu, vozio bez vozačke dozvole neregistrovani motocikl, nije se zaustavio na znak ovlašćenog službenog lica i pokušao je da pobegne policiji. Zadržani vozač će, uz prekršajnu prijavu, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.

НАСИЛНИЧКИ ВОЗИО НЕРЕГИСТРОВАН МОТОЦИКЛ БЕЗ ВОЗАЧКЕ ДОЗВОЛЕ: Полиција у Јужнобачком округу за дан из саобраћаја искључила 16 возача

Foto: MUP

Na području Južnobačkog okruga policija je 7. aprila policija je otkrila i sankcionisala ukupno 299 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima. Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 16 vozača i četiri vozila, a zadržan je jedan vozač, zbog nasilničke vožnje.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba teško, a četiri su lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila teške, a jedna lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna