MAJKA JE KOD ŽARKA LAZIĆA RADILA NEPRIJAVLJENA: Ćerka stradale Jasmine Mihajlović otkrila užasne detalje o voditelju emisije "Kuća od srca"

Novosti online

04. 03. 2022. u 22:37

OSKORO se navršava godinu dana otkad se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila Jasmina Mihajlović, organizatorka emisije "Kuća od srca" i desna ruka voditelja Žarka Lazića.

МАЈКА ЈЕ КОД ЖАРКА ЛАЗИЋА РАДИЛА НЕПРИЈАВЉЕНА: Ћерка страдале Јасмине Михајловић открила ужасне детаље о водитељу емисије Кућа од срца

Foto: Instagram

Pokojna Jasmina u trenutku smrti navodno nije bila prijavljena kao radnik produkcijske kuće, a Lazić je, kako tvrdi Jasminina ćerka Aleksandra Somerlehner, pokušavao da utiče na porodicu kako ne bi pokrenuli tužbu protiv njega. I ne samo to, Jasminina ćerka se oglasila i istakla da je Lazić obećao da će platiti sahranu, a obezbedio je samo krst i sanduk.

- Još mesec dana i biće godina kako moje majke nema. Kako dani prolaze, sve nam je teže, da promenimo nešto, ne možemo, nego se teško mirimo s tim i idemo dalje - rekla je na početku razgovora Aleksandra Somerlehner.

Ona se odmah osvrnula na vozača Zorana Simića.

- Što se njega tiče, ubeđena sam da na ovome neće ostati, poslednjim atomima snage borićemo se za pravdu. Dok je dolazio kod nas sa majkom, bio je "fin" momak, a iza finog 300 đavola - tvrdi ona.

Foto: Instagram/jasminamihajlivic

Aleksandra se potom osvrnula na Lazića:

- Kod njega je još gora situacija. Kao što znate, majka je radila neprijavljena sa platom od 250 evra, koja je bila u početku, plaćala je stan preko puta firme, radila je, što bi naš narod rekao, od jutra do sutra. Praznici? Ona nije znala šta je to. Na dan Božića 2020. bila je na terenu. Za kuću koja se zidala od temelja, pa sve do poslednjeg crepa na krovu i detalja enterijera, bila je odgovorna moja majka. On bi se pojavljivao na dan snimanja.

Jasminina ćerka ne može da sakrije ogorčenje prema Laziću:

Foto: Printscreen

- Eto, vidi, Srbijo, Žarko Lazić pomaže narodu... projekat "Kuća od srca" je stvarno usrećio mnoge porodice, moja majka se do poslednjeg daha borila za decu koja su bila bolesna, sećam se poslednje kuće u selu Lađevci, ona je toliko bila napeta i opterećena da pronađe specijalna kolica za dete koje ima posebne potrebe, sećam se kao da je juče bilo - došla je kod mene pošto sam stigla iz Italije da se vidimo i pričala mi je za njih, pozvonio joj je telefon i javili su joj za kolica, ona je plakala od sreće. Žarko je jedna ličnost ispred kamera, a sasvim nešto drugo u stvarnom životu - poručila je ona.

BONUS VIDEO - VIŠE SINOVA NEMAM, SVU PETORICU SAM SAHRANILA: Nesrećna sudbina Živke Marković iz Varvarina

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)