JOŠ TRI ŽRTVE DRUMOVA: Kod Leskovca, Aranđelovca i Subotice nastavljen crni niz nesreća

J. D. Lj.

14. 02. 2022. u 21:32

CRNI niz saobraćajnih nesreća u Srbiji, u kojima je samo tokom vikenda poginulo petoro ljudi, nastavljen je sa još tri žrtve.

ЈОШ ТРИ ЖРТВЕ ДРУМОВА: Код Лесковца, Аранђеловца и Суботице настављен црни низ несрећа

Auto u kom su poginuli Zoran Aćimović i Vladimir Milojević

U blizini Aranđelovca, na putu Venčane - Mirosaljce, poginula je Marija M. (30), kada je na nju, dok je sa rođenom sestrom A. M. (22) stajala kraj automobila koji se pokvario, naleteo svojim vozilom marke "folksvagen", tamošnji karate trener D. M. (74). On je najpre udario u Marijina kola, koja je odbacio na njih dve. Mlađa sestra je vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu i nije životno ugrožena, dok je vozaču "folksvagena" određeno zadržavanje od 48 sati. On je, navodno, izjavio da ga je zaslepeo auto sa upaljenim dugim svetlima iz suprotnog pravca, a da nije bilo svetlećeg trougla iza parkiranog vozila.

U još jednoj nesreći, kod leskovačkog sela Pečenjevce, nekoliko sati kasnije, nastradao je vozač "megana". Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač "megana izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta i "zakucao" se u kamion. Za sada nije poznato da li se kamion sporije kretao saobraćajnicom ili je bio parkiran u zaustavnoj traci.

Tragedija i u Subotici. Putnički voz usmrtio je muškarca (33), a uviđaj je pokazao da je najverovatnije reč o samoubistvu.

Zdravstveno stanje balerine Anastasije Jocev, koja je teško povređena u nesreći koja se dogodila na ulasku u Alibunar i dalje je veoma teško, potvrđeno je "Novostima" u pančevačkoj bolnici. Anastasija je, kako nam je rečeno, i dalje u kritičnom stanju, a lekari sve čine kako bi ona ostala živa.

Do nesreće, koja se dogodila u nedelju ujutru, došlo je kada je automobil, u kojem je bila i Anastasija, iz zasada nepoznatog razloga, naleteo na traktor kojim je upravljao Emanuel T. Pošto se automobil "zakucao" u traktor sa plugom otpozadi, on se i zapalio. Tom prilikom poginuli su Zoran Aćimović i Vladimir Milojević. Anastasija je sedela na zadnjem sedištu automobila. U nesreći je zadobila frakturu lobanje i povredu mozga i nije bila u svesnom stanju. Ima povredu grudnog koša i problem sa plućima zbog čega i dalje ne može samostalno da diše i izvađena joj je i slezina. Na društvenim mrežama, njeni prijatelji apelovali su na sve humane ljude da pomognu i daju krv.

SAHRANjENA ANĐELA

NA groblju u Lukama, u ponedeljak je sahranjena Anđela Đ. (17) koja je u nedelju nastradala u udesu, na regionalnom putu Arilje- Ivanjica, u mestu Jeremići. Anđelu su na večni počinak ispratili roditelji i rodbina, kao i više stotina Ivanjičana, među kojima brojni srednjoškolci.

- Nije trebalo ovako da se završi, imali smo toliko planova za studije, za život, za budućnost... Pamtićemo je nasmejanu i ozarenu. Anđela će zauvek ostati naša omiljena drugarica, naša Anči, naš anđeo - rekao je na sahrani jedan od Anđelinih školskih drugova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja