NA TREŽNJENJU ZADRŽANO 16 VOZAČA: Minulog vikenda u Južnobačkom okrugu iz saobraćaja isključeno 107 vozača i 18 vozila

Lj. P.

07. 02. 2022. u 15:26

POLICIJA u Južnobačkom okrugu je za vikend otkrila i sankcionisala ukupno 832 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

НА ТРЕЖЊЕЊУ ЗАДРЖАНО 16 ВОЗАЧА: Минулог викенда у Јужнобачком округу из саобраћаја искључено 107 возача и 18 возила

Foto: MUP

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 107 vozača i 18 vozila, a zadržano je 20 vozača, od kojih 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tri zbog ponavljanja prekršaja, a jedan vozač zbog vožnje pod zabranom.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, četvorica vozača terete se i za nasilničku vožnju, jer su u Novom Sadu, Srbobranu i Žablju vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U periodu od 4. do 6. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodila se 21 saobraćajna nesreća, u kojima su dve osobe teško, a šest je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe zadobile teške, a jedna lake telesne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)