NOSIO GA UPUCANOG NA RUKAMA: Detalji tragične nesreće u lovu, Zorana ubio drug iz nehata!

D.Z.

16. 01. 2022. u 20:21

ČETRDESETOGODIŠNjI Zoran S. iz kuršumlijskog sela Rudara preminuo je na mestu kada je danas popodne tokom lova pogođen lovačkom puškom.

НОСИО ГА УПУЦАНОГ НА РУКАМА: Детаљи трагичне несреће у лову, Зорана убио друг из нехата!

Foto: V. Mitrić

Prema saznanjima „Novosti“ iz pouzdanih izvora, nesrećni Zoran bio je sa drugovima u lovu, u potezu od ovog sela prema Prolom banji, kada je iz nehata, misleći da je divljač, na njega je pucao R.G. sa kojim je stradali bio u lovu.

- Pošto je bio jako hladno Zoran se sklonio iza žbuna verovatno da se malo zagreje, dok je njegov drug R.G misleći da je divljač opalio metak. Kada je shvatio šta se dogodilo R.G. je odmah pozvao hitnu pomoć i poneo druga na rukama do puta odnosno u susret lekarima ali na žalost Zoranu nije bilo spasa - priča nam prijatelj obojice lovaca.

On pojašnjava da je R.G bio jako pažljiv i brižan lovac i prijatelj i da je odmah ispričao sve policiji.

I dok ne mogu da sakriju žaljenje za nastradalim Zoranom, koji je živeo samo sa majkom, prijatelji obojice lovaca ističu žaljenje i zbog R.G koji je, kako tvrde, pucao na Zorana iz nehata, a zbog čega je, kako ističu i dalje u šoku i neverici. Ne može da poveruje da je usmrtio druga.

Inače, Zoran je pogođen u grudni koš tako da je ekipa Hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja mogla samo da konstatuje smrt. Ovaj slučaj izazvao je nevericu i žaljenje i među žiteljima Kuršumlije koji ne mogu da veruju da se takva nesreća, kako kažu, prosto “namestila”.

BONUS VIDEO - VIŠE SINOVA NEMAM, SVU PETORICU SAM SAHRANILA: Nesrećna sudbina Živke Marković iz Varvarina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist