DEVOJČICA RAŠIRENIH RUKU PALA NA PLOČNIK: Potresna ispovest očevidaca nesreća u Kraljevu (FOTO)

G.Ć.

24. 12. 2021. u 16:20

U NESVAKIDAŠNjOJ nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u petak, malo posle 13 sati, u Ulici Oktobarskih žrtava 21 u centru Kraljeva, teško je povređena jednoipogodišnja devojčica.

ДЕВОЈЧИЦА РАШИРЕНИХ РУКУ ПАЛА НА ПЛОЧНИК: Потресна исповест очевидаца несрећа у Краљеву (ФОТО)

Foto: G.Šljivić

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je iz nepoznatih razloga pala kroz prozor stana na drugom spratu stambene zgrade u kojem živi sa svojom samohranom majkom.

Sa teškim povredama i bez svesti ona je sanitetom Hitne pomoći hitno prevežena na Intenzivnu negu Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevo. Kako saznajemo, devojčica je zadobila višestruke prelome i povrede lobanje, kao i unutrašnja krvarenja, odmah je intubirana i zbog ozniljnosti povredama transportovana za Beograd, što je novinarima potvrdio i dr Zoran Mrvić, direktor ove ustanove.

Prema priči očevidaca iz obližih lokala, devojčica je raširenih ručica pala na pločnik ispred zgrade sa velikim brojem prolaznika, uobičajenim za ovo doba dana, koji su i pozvali Hitnu pomoć.

Foto: G. Š.

 

- Užasan, jeziv prizor! Kada se to dogodilo njena majka je, kako sam čuo, čistila po kući dok se devojčica igrala. Kako je ona došla do prozora, kako je potom pala stvarno ne znam – priča jedan od komšija.

- Pa, ja taj prozor i leti retko viđam da je otvoren. Ne mogu da verujem, pa ni punih osamnaest meseci još nema, a završila je u lokvi krvi. Valjda će biti dobro, svi se tome nadamo…

Uviđaj na mestu nesreće obavili su pripadnici kraljevačke policije, a više detalja, kao i pod kojim okolnostima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)