U VLASOTINCU PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO: Uzrok smrti će biti poznat nakon obdukcije

I. M.

13. 11. 2021. u 13:38

U CENTRU Vlasotinca noćas je, sat posle ponoći, pronađeno beživotno telo muškarca. U policiji kažu da nema tragova nasilja, pa će uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije koju je naložilo nadležno tužilaštvo.

У ВЛАСОТИНЦУ ПРОНАЂЕНО БЕЖИВОТНО ТЕЛО: Узрок смрти ће бити познат након обдукције

Foto: I.M.

Ni na licu mesta nije bilo tragova koji bi ukazivali na to da je muškarac srednje životne dobi nasilno izgubio život. Njegovo telo je pronađeno u Ulici Bore Stankovića, na javnoj površini u blizini ovdašnjeg sportskog centra.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećni čovek je imao između 30 i 40 godina, a pronašao ga je prolaznik koji je to odmah prijavio policiji.

Na licu mesta je obavljen uviđaj, a istražni organi čekaju nalaz obducenata kako bi se izjasnili ima li u ovom slučaju elemenata nekog krivičnog dela.

 

BONUS VIDEO:

SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove