SAHRANJENE SESTRE IZ OBRENOVCA: Uz bolne jauke majke, Mia i Mina ispraćene na večni počinak (FOTO)

J. D. Lj.

06. 10. 2021. u 12:08 >> 14:16

ROĐENE sestre Mia (7) i Mina (5) Vujičić sahranjene su na Novom obrenovackom groblju.

САХРАЊЕНЕ СЕСТРЕ ИЗ ОБРЕНОВЦА: Уз болне јауке мајке, Миа и Мина испраћене на вечни починак (ФОТО)

Foto: D. B.

Mia i Mina ispraćene su uz bolne jauke majke Marije i rodbine. Od njih se oprostilo još stotinak rođaka i bliskih prijatelja, kao i njihova najmlađa sestrica Elena. Sahranu je propratilo i padanje u nesvest, pa je morala da reaguje i Hitna pomoć. Njihovoj baki je pozlilo i ona je trenutno na reanimaciji.

Član porodice je posle sahrane zahvalio prisutnima što su došli da isprate Miu i Minu u sve pozvao na ručak rečima:

- Pozivamo vas sve na ručak, deca su volela da jedu i uživala su u tome. Ispoštujmo njih.

Opelo je održano u kapeli dok je nesrećna majka Marija gledala u dva mala bela sanduka, poslednji put svoju Miu i Minu. Suze su presušile, kaže, ali bol, tuga i neverica i dalje stoje. 


Pored nje kumovi.. U kapelu tiho, pognute glave sa suzama ulaze rodbina, prijatelji da izjave saučešće i poslednji put odaju počast devojčicama koje su stradale u subotu od strujnog udara.

U kapeli su odzvanjali krici.

Podsetimo, devojčice su stradale od strujnog udara u subotu, dok su bile u iznajmljenom stanu same sa mlađom sestrom, dok je njihova majka Marija bila na poslu.

Obdukcija devojčica pokazala je da je njihova smrt nastupila usled strujnog udara, ali nalaz još nije dostavljen nadležnom tužilaštvu u Obrenovcu koji vodi istragu. Majka devojčica nalazi se na slobodi i sa najmlađom ćerkicom je zasad zbrinuta u porodici svojih kumova. Da li će protiv nje eventualno biti podneta neka krivična prijava, ostaje da se sačekaju brojna veštačenja, saslušanja svedoka, nakon čega će tužilaštvo doneti odluku da li će majka biti procesuirana.

Nezvanično, protiv nje će biti podneta prijava za zapostavljanje porodice.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (3)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)