KOMŠIJE BAKE IZ NIŠA KOJA JE POPILA ESENCIJU: Nije imala razloga za tako nešto, svi smo zapanjeni!

Novosti online

17. 09. 2021. u 16:54

NASELJE Brzi Brod u Nišu uznemireno je od jutros kada se pronela vest u kraju da je njihova starija komšinica B.T. (79) popila koncentrovanu sirćetnu kiselinu, u narodu poznatija pod imenom esencija i kako su neki preneli, na taj način pokušala da izvrši samoubistvo.

КОМШИЈЕ БАКЕ ИЗ НИША КОЈА ЈЕ ПОПИЛА ЕСЕНЦИЈУ: Није имала разлога за тако нешто, сви смо запањени!

Foto: J. Ćosin

Kako saznajemo u Univerzitzetskom kliničkom centru ona je sada dobro, operisana je na ORL klinici i nalazi se na intenzivnoj nezi Endokrine klinike.

Jedna od prvih komšinica, Daliborka Ćirić kaže da apsolutno nije imala razlog za tako nešto, "bar do sada nije davala znake da je spremna na suicid".

- Svi smo mi od nečega bolesni i tako i radimo i živimo. Tako je ona živela. Ja sam doduše više pomagala jednoj drugoj komšiki koja je bolesnija, ali s njom nekada porazgovaram i svi smo ostali zapanjeni kada smo videli da je tu Hitna medicinska pomoć. Mislili smo, stara žena pa joj pripalo teško, nešto pričamo po komšiluku, kako nije imala razlog za tako nešto, možda je pomešala nešto jer se sada u našem kraju svuda pravi zimnica. ne znam, ali stvarno smo svi zapanjeni - kaže Ćirićeva.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)