NESVAKIDAŠNJA NEZGODA KOD BELE PALANKE: Mladen pumpao gumu, pa završio u bolnici sa slomljenom lobanjom

Novosti online

01. 08. 2021. u 11:45

MLADIĆ Mladen M. (23) iz Vete, mesta kod Bele Palanke, teško je povređen u subotu u nesvakidašnjoj nesreći kada mu je metalni obruč sa kamionske gume koju je pumpao, razbio lobanju.

НЕСВАКИДАШЊА НЕЗГОДА КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ: Младен пумпао гуму, па завршио у болници са сломљеном лобањом

Foto: Depositphotos

On je hitno transportovan u niški Univerzitetski Klinički centar gde je odmah operisan i sada je u stabilnom stanju.

NJegov stric Saša kaže da je Mladen sa komšijom pumpao gumu priručnim kompresorom koji je pokretao traktor.

- Obruč sa gume ga je pogodio u glavu i oborio na zemlju. Bio je svestan, ja sam ga podigao, zvali smo Hitnu pomoć i prebačen je u Niš. Nadamo se najboljem - rekao je mladićev stric.

Bojan, Mladenov drugi stric objašnjava da su se svi uplašili za njegov život jer im je odmah bilo jasno da je pretrpeo stravičnu povredu.

- Znam ja kako je to jer je i meni pre godinu dana drvo "iscepalo" glavu. Odmah smo otišli u nišku bolnicu, kazali su mi da je operisan i da je sreća što mu mozak nije povređen - kaže Marković.

Dodaje da je guma sa kamiona "džems" koji meštani koriste za izvlačenje drva sa Suve Planine.

- Trebalo je danas sa ocem da krene u šumu, sezona je "branja" drva. Primetili su da je guma ispustila, pa su hteli da je napumpaju, a eto, završio je u bolnici - nastavlja Bojan.

U niškom UKC nam je rečeno da je mladić zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma lobanje zbog čega je hirurški zbrinut te da je posle intervencije stabilnih parametara.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)