"NOVOSTI" SAZNAJU IDENTITET RANJENE ŽENE U KRUŠEVCU: Povrede nanete oštrim predmetom

S.BABOVIĆ

15. 07. 2021. u 10:39

KAKO saznaju “Novosti”, teške povrede u predelu vrata i glave sinoć je u Kruševcu zadobila Gordana P.(50) iz ovog grada.

НОВОСТИ САЗНАЈУ ИДЕНТИТЕТ РАЊЕНЕ ЖЕНЕ У КРУШЕВЦУ: Повреде нанете оштрим предметом

Foto: D. R.

Žrtva je kako su “Novosti” već objavile primećena oko 20 sati na periferiji grada, a prema poslednjim saznanjima-trasportovana je na dalje lečenje u Klinički centar Niš.

- Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne zaobilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu, zvali su i policiju i hitnu pomoć - navodi izvor “Novosti” - Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju.

Kako saznajemo, lekari su sanirali povrede i osposobili pacijentkinju za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je neophodno dalje lečenje. Kako su “Novosti” već objavile, ovaj slučaj istražuje Više javno tužilaštvu u Kruševcu, a delo se u ovom trenutku kvalifikuje kao pokušaj teškog ubistva.

- U toku je operativni rad na terenu, razgovara se sa licima koja su od interesa za istragu i koja bi mogla imati bliže informacije u vezi sa mogućim izvršiocem krivičnog dela - iznosi izvor “Novosti”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)