ŽENA SA POVREDAMA GLAVE PRONAĐENA NA PUTU: Pokušaj ubistva kod Kruševca

S. BABOVIĆ

15. 07. 2021. u 09:22

ŽENA stara oko 50 godina primećena je sinoć oko 20 sati na istočnoj zaobilaznici kod Kruševca sa povredama u predelu glave koje su joj nanete oštrim predmetom, saznaju “Novosti”.

ЖЕНА СА ПОВРЕДАМА ГЛАВЕ ПРОНАЂЕНА НА ПУТУ: Покушај убиства код Крушевца

Foto: D. Dozet/Depositphotos

Ljudi su, prema saznanjima “Novosti”, primetili povređenu ženu i odmah obavestili policiju. Žrtva je zbrinuta u Opštoj bolnici Kruševac. Ovaj slučaj je za sada okvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva, ali u ovom trenutku nije poznat počinilac. Slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!