TUŽNA VEST IZ NIŠA: Preminula devojčica (7) od zadobijenih povreda u udesu kod Doljevca

Novosti online

19. 06. 2021. u 23:59

DEVOJČICA (7) iz Beograda povređena u današnjem udesu oko 13,10 sati kod Doljevca, preminula je u Univerzitetskom Kliničkom centru u Nišu.

ТУЖНА ВЕСТ ИЗ НИША: Преминула девојчица (7) од задобијених повреда у удесу код Дољевца

Foto D. Miljković

- Uprkos naporima lekara i celokupnog medicinskog osoblja UKC Niš, devojčica rođena 2014. godine, povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas, podlegla je kasno večeras povredama.

Dete je na prijemu u Urgentni centar dovezeno u stanju teškog traumatskog šoka, u komi, sa jedva merljivim vitalnim parametrima.

Zadobilo je izuzetno teske povrede glave i grudnok koša. Od momenta prijema dete je bilo na respiratoru u jedinici neurohiruške intezivne nege. Nažalost, uprkos svim naporima lekara, devojčica je podlegla povredama, rekli su nam večeras u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ona je sa roditeljima, sestrom i bratom od 16 i 11 godina bila u "Sitroenu", beogradskih registracija kada je kod Doljevca auto udario u bankinu i svih petoro su povređeni. Brat i sestra su joj dobro, ali su smešteni na Dečju kliniku.

Otac je ostao nepovređen, a majka je pregledana zbog bolova u ekstremitetima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu