BIO JE JEDINAC, UZORAN SPORTISTA I STUDENT: Ovo je Jovan, koji je sa majkom poginuo u saobraćajnoj nesreći (FOTO)

Z. GRUMIĆ

08. 06. 2021. u 18:03

JOVAN G. (22) i njegova majka Sunčica G. (45) iz Gospođinaca preminuli su u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) u Novom Sadu.

БИО ЈЕ ЈЕДИНАЦ, УЗОРАН СПОРТИСТА И СТУДЕНТ: Ово је Јован, који је са мајком погинуо у саобраћајној несрећи (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Oni su podlegli povredama koje su zadobili u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u tom mestu žabaljske opštine danas pre podne, kada je automobil „ fijat punto“, kojim je upravljao Jovan, sleteo s puta i udario u drvo.

Nesreća se dogodila oko devet časova na raskrsnici ulica Zmaj Jovine i Kralja Petra Prvog gde je, prema nezvaničnim saznanjima, iz zasad neutvrđenih razloga mladić izgubio kontrolu nad vozilom i na krivini, posle raskrsnice, produžio vožnju pravo tako da se automobil direktno zakucao u drvo pokraj kolovoza.

Pokušavali su da otvore ili pokidaju vrata da bi izvukli povređene

- Meštani koji su se zatekli u blizini mesta nesreće odmah su pritrčali da pomognu putnicima. Pokušavali su da otvore ili pokidaju vrata da bi izvukli povređene, odnosno mladiće i ženu koja je bila na mestu suvozača – kaže za „Novosti“ jedan meštanin Gospođinaca i dodaje da je video kako iz seoske ambulante istrčava diktorka kako bi im ukazala pomoć.

Ubrzo su stigla kola Hitne medicinske pomoći kojima su dvoje teško povređenih prevezeni su u Urgentni centar novosadskog KCV gde su, uprkos naporima medicinskog osoblja, preminuli.

Foto: Privatna arhiva

Policija je obavila uviđaj ne mestu nesreće a tela nastradalih su, kako saznajemo, preneta na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

U razgovoru s meštanima saznaje se da je Jovan bio sin jedinac u porodici. Bio je uzoran sportista i student.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)