KOMŠIJE U ŠOKU NAKON ZLOČINA U BAČKOJ PALANCI: Bili su porodica za primer - Ćerka našla telo majke u sobi

Z. G.

04. 06. 2021. u 13:34

SRĐAN P. osumnjičen je da je usmrtio svoju majku Slavujku P. u Šumskoj ulici u Bačkoj Palanci.

КОМШИЈЕ У ШОКУ НАКОН ЗЛОЧИНА У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ: Били су породица за пример - Ћерка нашла тело мајке у соби

Foto: N. Karlić

Komšije ubijene Slavujke ne mogu da prihvate da je takav zločin mogao da se dogodi u porodici koja je, kako ističu, za primer u svakom pogledu.


Slavujka i njen sin živeli su sami u kući u Šumskoj ulici, dok je njen muž i otac Srđanov Ljubiško već duže na radu u Nemačkoj, a ćerka i sestra Slađana živi i radi u Novom Sadu.

- Oboje dece bilo je jako vezano za svoju majku. Pogotovo Srđan koji nikad neku ružnu reč nije uputio majci, niti smo ikad čuli da su se posvađali ili sukobljavaju. Pomagao je svojoj majci u bašti i drugim kućnim poslovima ali je doduše u poslednje vreme slabo viđan na ulici. Bio je miran i povučen i delovalo je kao da je imao nekih manjih problema sa živcima- kaže jedna od komšinica za Novosti".

Naši sagovornici dodaju da je Srđan bio odličan đak u osnovnoj i u srednjoj školi i da je počeo da studira u Subotici, ali je studije iznenada, posle par meseci napustio i vratio se u Palanku.

Slavujku je ćerka Slađana zvala telefonom u četvrtak ujutro i pošto joj se nije javila, došla je kući koja je bila zaključana. Pozvala je najbliže komšije, jer joj je to bilo sumnjivo, ubrzo je stigla i policija a onda, kako saznajemo i Srđan, biciklom iz grada. U sobi je pronađeno telo a osumnjičeni Srđan je priveden.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a