POLICIJA U BEOGRADU ZAUSTAVILA BAHATOG VOZAČA: Vozio 141,5 na sat, bez vozačke dozvole i pod dejstvom narkotika

Novosti online

27. 05. 2021. u 08:39

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja dvadesettrogodišnjeg vozača koji je bez vozačke dozvole upravljao vozilom marke „seat“ i pod dejstvom narkotika.

ПОЛИЦИЈА У БЕОГРАДУ ЗАУСТАВИЛА БАХАТОГ ВОЗАЧА: Возио 141,5 на сат, без возачке дозволе и под дејством наркотика

Foto: MUP

Saobraćajna policija je sinoć oko 21,30 sata,  na teritoriji opštine Voždovacu zaustavila vozača koji je vozio brzinom od 141,5 kilometar na čas, na mestu gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometara na čas. Takođe, proverom je utvrđeno da on nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila, kao i da je pozitivan na kokain.

On je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE: U Južnobačkom okrugu za dan se dogodilo pet saobraćajnih nesreća