CRNO JUTRO NA PUTEVIMA U SRBIJI: U dve nesreće troje poginulih, tela iz vozila izvlačili vatrogasci

Lj.P.

27. 05. 2021. u 08:43

U DVE saobraćajne nesreće koje su se jutros dogodile na autoputu od beograda prema Subotici, kod Novog Sada, kako saznajemo, poginula su tri muškarca, dok je je jedan povređen i prevežen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

ЦРНО ЈУТРО НА ПУТЕВИМА У СРБИЈИ: У две несреће троје погинулих, тела из возила извлачили ватрогасци

Foto: D. Dozet

Najpre se saobraćajna nesreća dogodila oko pet sati jutros na autoputu prema Subotici, kod „Molove“ benzinske stanice.

Služba hitne pomoći je, kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol ove zdravstvene ustanove, po pozivu policije intervenisala u 5.16 sati na pomenutom putu, ali su samo mogli da konstatuju smrt muškarca starosti 48 godina.

Prema prvim, nezvaničnim saznanjima, vozač je, kako se pretpostavlja iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta.

U sudaru kamiona i kombija, koji se dogodio oko šest sati na autoputu iz pravca beograda prema Novom Sadu, kod beščanskog mosta, poginula su dva muškarca, a medicinska ekipa Sluđbe hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt. Jedan muškarac je povređen, i njega je Hitna pomoć iz Beške sanitetom prevezla u Urgentni centar KCV u Novom Sadu.

Uzroci ove dve nesreće zasada nisu poznati, a u oba slučaja policija je obavila uviđaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!