SASLUŠAN DEDA MANIJAK IZ MLADENOVCA: Starac (70) mamio devojčice da uđu kod njega u automobil, a evo šta je rekao tužiocu

Novosti online

09. 04. 2021. u 16:34

M. S. (70), koji je uhapšen nakon što ga je majka devojčice (12) prijavila da je pokušao da namami njenu ćerku u automobil, negirao je krivicu pred Osnovnim tužilaštvom u Mladenovcu, ali mu je određen pritvor do 30 dana.

САСЛУШАН ДЕДА МАНИЈАК ИЗ МЛАДЕНОВЦА: Старац (70) мамио девојчице да уђу код њега у аутомобил, а ево шта је рекао тужиоцу

Foto:B. G.

Da podsetimo, majka devojčice T. G. ispričala je za Kurir da joj je ćerka rekla da ju je u sredu stariji čovek dozivao na ulici i ubeđivao da sedne u njegov auto. Devojčica nije htela da mu priđe, a kad joj se približio, nudio joj je prevoz i pričao da su ga poslali po nju.

Kako je bio uporan, dete je fotografisalo auto i pobeglo u obližnji supermarket, a M. S. je krenuo za njom i ubeđivao je da se samo šalio.

Brzo nakon prijave je i uhapšen.

- Osumnjičeni je pred tužiocem negirao dva krivična dela proganjanje koja mu se stavljaju na teret. Tužilaštvo je nakon saslušanja zahtevalo određivanje pritvora, a sud je na to pristao zbog sumnje da će uticati na svedoke i ponoviti delo. Osim njega, izjavu je u svojstvu svedoka dala i majka jedne od devojčica - dodao je izvor iz istrage.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo