AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Zaplenila skriveno oružje, uhapsila dvojicu

Tanjug

05. 04. 2021. u 15:16

PO nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu beogradska policija prošle noći je uhapsila dvojicu muškaraca u odvojenim akcijama, od kojih je zaplenila pištolj sa izbrušenim serijskim brojem i pet metaka, kao i automatsku pušku, koja je bila zakopana na području Voždovca.

АКЦИЈА БЕОГРАДСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Запленила скривено оружје, ухапсила двојицу

Foto Ilustracija / B. Subašić

Pištolj sa mecima u okviru, za koji nije imao dozvolu, pronađen je kod 33-godišnjeg državljanina Crne Gore, dok je na Voždovcu pronađena puška uvijena u peškir i zakopana iza zgrada u Ulici Ljuba Vučkovića.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje u tužilaštvo, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

O ovim događajima očekuje se saopštenje MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)