ZAKLJUČAO KAFIĆ, PA NAPRAVIO KORONA ŽURKU: Evo kakvu kaznu može da dobije vlasnik objekta koji je kršio mere

Novosti online

29. 03. 2021. u 12:54

VLASNIK kafića ''Kenedi'' B. M. (33) na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu priznao je delo zbog kojeg je uhapšen.

ЗАКЉУЧАО КАФИЋ, ПА НАПРАВИО КОРОНА ЖУРКУ: Ево какву казну може да добије власник објекта који је кршио мере

Foto: Komunalna milicija

Predložen je sporazum o priznanju krivice, koji je predviđa tri meseca kućnog zatvora, 200.000 dinara kazne za pravno lice i 12 meseci zabrane vršenja prava delatnosti i dužnosti (kafić mora da bude zatvoren, ako je on vlasnik, odnosno može da radi tek ako nekom proda objekat ili se na neki drugi način u APR-u registruje novi vlasnik).

Sporazum treba da potvrdi sudija za prehodni postupak.

Podsećamo, B. M. je uhapšen zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Policija je u subotu uveče polomila staklo po odobrenju Tužilastva i ušla u lokal koji je bio zaključan.

Unutra su bile 84 osobe koje nisu poštovale epidemiološke mere. Vlasnik je zaključao i nije hteo da otvori vrata policiji i patrolama Komunalne milicije. Komunalci su kaznili sve koji nisu nosili maske.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

boki

30.03.2021. 07:45

Samo ostre i visoke kazne fonese red mir i postovanje zakona.Zssto su smesno male kazne koga drzsva stiti nema humanosti koji krese zakon ruse drzsvu i ugroxsvaju zdrsvlje gradan.NA putevim Srbije divljaju alhoholicari narkomani siledije ginu nefuzni gradsni to drzava brzo moze resiti samo ostrim i viskom kazna nemorsju svi u gradsni biti vozaci