SMEDEREVAC PIJAN PRETIO DA ĆE ZAPALITI KUĆU PA UHAPŠEN: Pretio i policajcima u stanici nakon privođenja

J. I.

19. 01. 2024. u 11:42

Po nalogu dežurnog javnog tužioca prema M. K. (52 godine) određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, predviđeno Zakonom o javnom redu i miru.

СМЕДЕРЕВАЦ ПИЈАН ПРЕТИО ДА ЋЕ ЗАПАЛИТИ КУЋУ ПА УХАПШЕН: Претио и полицајцима у станици након привођења

D. Novković

Naime, nakon što je policijska patrola dana 18. 1. 2024. godine oko ponoći izašla na lice mesta, postupajući po prethodnoj prijavi oštećene, koja je inače unuka nevenčane supruge osumnjičenog, da joj je osumnjičeni uputio pretnje da će joj zapaliti kuću, zatekla je osumnjičenog u vidno alkoholisanom stanju, koji je policijskim službenicima uputio više uvreda i pretnji, a sa pretnjama je nastavio i nakon što je priveden u policijsku stanicu.

Odmah nakon privođenja izvršeno je alkotestiranje, i tom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,80 promila, nakon čega mu je po nalogu dežurnog javnog tužioca određeno i zadržavanje, a osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu radi saslušanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)