BEZ SAGLASNOSTI VRŠIO EKSPLOATACIJU PESKA: Policija hitno izašla na teren

J.D.Lj.

08. 11. 2023. u 13:48

DANAS je u prisustvu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i ovlašćenih službenih lica PS Surčin, rudarski inspektor Ministarstva rudarstva i energetike Odseka rudarske inspekcije izvršio terenski nadzor u Jakovačkoj Kumši, a s obzirom na to da postoje indicije da ce od strane pravnog lica „NM KOP“, čiji je vlasnik N. M., vrši eksploatacija peska bez saglasnosti M. P. koji je vlasnik zemljišta.

БЕЗ САГЛАСНОСТИ ВРШИО ЕКСПЛОАТАЦИЈУ ПЕСКА: Полиција хитно изашла на терен

Foto: N. Skenderija/MUP

Izveštaj o pregledu lica mesta i zatečenom stanju biće dostavljen vlasniku predmetnog zemljišta, službenim licima PS Surčin kao i Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a u cilju preduzimanja daljih dokaznih radnji.   

BONUS VIDEO: SNIMAK HAPŠENjA KRIJUMČARA MIGRANATA - Uspešna akcija policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici