POLICIJA IZVUKLA MUŠKARCA IZ KOLA I OBORILA GA NA ZEMLJU: Filmska scena hapšenja u Futoškoj ulici u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2023. u 19:55

JEDNA osoba uhapšena večeras u Futoškoj ulici u Novom Sadu. Kako se vidi na slikama koje su objavljene na društvenim mrežama, policija je izvela osumnjičenog iz vozila i stavila mu lisice na ruke.

ПОЛИЦИЈА ИЗВУКЛА МУШКАРЦА ИЗ КОЛА И ОБОРИЛА ГА НА ЗЕМЉУ: Филмска сцена хапшења у Футошкој улици у Новом Саду (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/192_rs

- Hapšenje u Futoškoj ulici u Novom Sadu - navodi se u objavi Instagram stranice 192_rs.

Detalji akcije nisu poznati.

Potera u Železničkoj ulici

Ranije danas, na Instagram profilu 192_rs objavljena je filmska scena dela potere za muškarcem u Železničkoj ulici u Novom Sadu. Kako se vidi na snimku, vozač sivog "audija" pokušao je da pobegne peške nakon što je vozilo u kom je bila jedna ženska osoba ostavio na kolovozu.

On je bežeći od policije sivim audijem kroz Železničku ulicu u jednom trenutku stao, izašao iz auta i pobacao iz džepova paketiće za koje se sumnja da je u njima bila droga, a zatim je pobegao peške i ubrzo je uhvaćen u ulici Laze Kostića.

Kako Radio 021 saznaje, ovaj 37-godišnjak je bežao od policije zato što je prekršio zabranu prilaska partnerki. Nezvanično, zabrana mu je izrečena zbog porodičnog nasilja.

Patrola policije ga je uočila kod zgrade suda, kada je pokušao da priđe ženi uprkos zabrani prilaska. Nakon pokušaja legitimacije, on je automobilom počeo da beži od policije. Posle nekoliko ulica se vozilo zaustavilo, a muškarac je nastavio peške da beži.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)