DAVIO JE, PA NOŽEM USMRTIO: VJT Pančevo podiglo optužnicu zbog ubistva

J.D.Lj.

09. 10. 2023. u 13:07

VIŠE javno tužilaštvo u Pančevu je danas podiglo optužnicu protiv D.D. (64) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

ДАВИО ЈЕ, ПА НОЖЕМ УСМРТИО: ВЈТ Панчево подигло оптужницу због убиства

Foto Shutterstock

Okrivljenom se stavlja na teret da je 22.aprila, oko 11,30 časova u Pančevu, u kući u Dragutina Ilkića Birte br.2, u stanju opijenosti teškog stepena (2,23 promila alkohola u krvi), ubio J.S. (77).

On je, kako se navodi iz Tužilaštva, stezao rukom za vrat J.S. nanevši joj tešku telesnu povredu u vidu preloma gornjeg roga desne polovine štitaste hrskavice sa krvnim podlivom u navednoj regiji i u predelu donje usne i na gornjoj strani baze jezika sa leve strane. 

Nakon toga je kuhinjskim nožem koji je poneo sa sobom, dužine sečiva 14 cm, ukupne dužine 25 cm, zadao J.S. 5 ubodnih rana u grudi i stomak, nanevši joj smrtonosnu ranu.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud produži pritvor protiv okrivljenog jer je način izvršenja krivičnog dela doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)