PRISVOJILA ŠEST MILIONA DINARA? Uhapšena vlasnica Turističke agencije "Guliver" iz Kraljeva (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

21. 09. 2023. u 14:31

ZBOG sumnje da je počinila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su J. R. D. (63) iz Kraljeva, odgovorno lice privrednog društva, odnosno Turističke agencije „Guliver“.

ПРИСВОЈИЛА ШЕСТ МИЛИОНА ДИНАРА? Ухапшена власница Туристичке агенције Гуливер из Краљева (ФОТО)

G.Šljivić

Kako je saopšteno, sumnja se da ona je tokom ove godine kao subagent prodala veći broj turističkih aranžmana građanima koje je dovela u zabludu da im je aranžmane rezervisala, a naplaćeni novac je protivpravno prisvojila za sebe i tako oštetila klijente.

Takođe, kako se sumnja, J. R. D. organizatorima putovanja sa kojima ima zaključene ugovore o subagenturi, nije uplatila novac za rezervisane aranžmane, već ga je zadržala za sebe i tako oštetila turističke agencije - organizatore putovanja.

G.Šljivić

Zatvorena TA "Guliver" u Kraljevu

Na opisane načine osumnjičena je za sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 6,19 miliona dinara.

Određeno joj je zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena u nadležno tužilaštvo na saslušanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)