NAPAO SINA I SNAJU,PRETIO SMRĆU: Pritvor do 30 dana nasilniku iz Boljevaca

J.D.Lj.

18. 08. 2023. u 18:30

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, u saradnji sa PS Surčin, odredilo je zadržavanje B.V. (53), zbog sumnje da je 16. avgusta, u dvorištu porodične kuće u naselju Boljevci, u alkoholisanom stanju izvršio krivično delo nasilje u porodici.

НАПАО СИНА И СНАЈУ,ПРЕТИО СМРЋУ: Притвор до 30 дана насилнику из Бољеваца

Tanjug

On je primenom nasilja ugrozio telesni integritet i uputio pretnje da će napasti na život ili telo oštećenih članova porodice, odnosno sina i snaje.

S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke i u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, što je rešenjem suda i određeno.

U daljem toku postupka, tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja.
 
BONUS VIDEO - VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!