U STANU NA ZVEZDARI NAĐENO 25 PAKETA MARIHUANE: Drogu krili u koferu i nameštaju - oglasio se MUP nakon akcije hapšenja narko-dilera

Novosti online

14. 08. 2023. u 15:05

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 20 kilograma marihuane i uhapsili I. M. (1970), U. M. (1999) i šesnaestogodišnju devojku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju.

У СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ НАЂЕНО 25 ПАКЕТА МАРИХУАНЕ: Дрогу крили у коферу и намештају - огласио се МУП након акције хапшења нарко-дилера

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Policija je pretresom stana na Zvezdari u jednom koferu pronašla i zaplenila 18 paketa sa marihuanom, dok je u delovima nameštaja bilo sakriveno sedam kesica sa tom drogom. Takođe, zaplenjena je i vagica za precizno merenje.

I. M. i U. M. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je maloletnica privedena Odeljenju za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

BONUS VIDEO: "VIDEO SAM AVION, MAHAO PILOTU": Ispovest čoveka kraj čije njive se srušila letelica u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)