NASILNIK TUKAO ŽENU, POLICIJU ZATEKAO ŠOK KAD SU IZAŠLI NA TEREN: U stanu pronađeno malokalibarsko oružje i municija

S.BABOVIĆ

07. 08. 2023. u 11:59

D. R. (46) iz okoline Aleksandrovca uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

НАСИЛНИК ТУКАО ЖЕНУ, ПОЛИЦИЈУ ЗАТЕКАО ШОК КАД СУ ИЗАШЛИ НА ТЕРЕН: У стану пронађено малокалибарско оружје и муниција

S.Babović

Ovaj Župljanin se sumnjiči da je prvo u porodičnoj kući tukao suprugu (46). Nesrećna žena zadobila je lakše telesne povrede. 

Policija je brzo došla na lice mesta, a tamo je, osim povređene žene, imala šta i da vidi: neregistrovano malokalibarsko oružje i 56 komada pripadajuće municije.

Osumnjičeni je odmah uhapšen i određena mu je mera zadržavanja. Sledi mu krivična prijava. Očekuje se da bude priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Brusu, koje vodi istragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!