IZ EPARHIJE NESTALO PREKO ČETIRI MILIONA DINARA: U pitanju „domaća“ krađa - nema znakova obijanja

J. S.

15. 05. 2023. u 12:53

Iz sefa u Eparhiji vranjskoj nestalo je četiri miliona i 200.000 dinara, potvrdila je za Novosti tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju Milica Petković.

ИЗ ЕПАРХИЈЕ НЕСТАЛО ПРЕКО ЧЕТИРИ МИЛИОНА ДИНАРА: У питању „домаћа“ крађа - нема знакова обијања

Foto: J.S.

Ona je rekla da je u saradnji sa policijom izvršen uviđaj, izuzete kamere sa video-nadzora i skinuti tragovi. Petkovićeva nije iznosila druge detalje jer je istraga u toku.

Foto: J.S.

Tekst potpisa

Na licu mesta u Eparhiji obavljaju se razgovori sa zaposlenima i, kako nam je rečeno, za policiju se ovaj slučaj žargonski definiše kao „domaća krađa“. Nema znakova obijanja niti bilo kakvih drugačijih elemenata razbojništva.

Prema nezvaničnim informacijama, vladika Pahomije koji se nalazi na saboru u Beogradu trebalo bi da se danas vrati za Vranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu