ČETVORICA VOZAČA ISKLJUČENA IZ SAOBRAĆAJA: U Boru, Kladovu i Majdanpeku vozili pod dejstvom alkohola i narkotika

S. M. J.

24. 04. 2023. u 12:42

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, Kladovu i Majdanpeku, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i trojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ЧЕТВОРИЦА ВОЗАЧА ИСКЉУЧЕНА ИЗ САОБРАЋАЈА: У Бору, Кладову и Мајданпеку возили под дејством алкохола и наркотика

Foto: N.Kočović

Saobraćajna policija u Boru zaustavila je šezdesetjednogodišnjeg vozača “opel kadeta“ koji je upravljao vozilom sa 2,47 promila alkohola u organizmu, dvadesetsedmogodišnjeg vozača “golfa“ sa 1,96 i pedesetšestogodišnjeg vozača “tojote“ sa 2,18 promila alkohola u organizmu.

Iz saobraćaja je isključen dvadesetjednogodišnji muškarac koji je upravljao „audijem“ pod dejstvom marihuane, amfetamina i metamfetamina.

Takođe, policija je testirala na psihoaktivne supstance i četrdesetogodišnjeg vozača „pežoa“ koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu sa povređenim licem, upravljajući vozilom pod dejstvom metadona i benzodiazepina.

Policija u Kladovu zaustavila je tridesetdevetogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio sa 1,69 promila alkohola u organizmi, a policija u Majdanpeku dvadesetjednogodišnjeg vozača „sitroena“ koji je upravljao vozilom pod dejstvom marihuane.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SEDMICA TRI MILIONA EVRA: Vidite izvučene brojeve - šestice veoma izdašne