OSMORICA ZADRŽANA ZBOG ALKOHOLA I DROGE: Za tri dana policija u Leskovcu kontrolisala 1.200 vozača

I. M.

10. 04. 2023. u 13:12

OSAM vozača iz Leskovca i Vlasotinca zadržano je jer je kontrolom policije utvrđeno da su upravljali motornim vozilima pod dejstvom alkohola odnosno psihoaktivnih supstanci.

ОСМОРИЦА ЗАДРЖАНА ЗБОГ АЛКОХОЛА И ДРОГЕ: За три дана полиција у Лесковцу контролисала 1.200 возача

foto: I.Mitić

Policija je u Vlasotincu zaustavila pedesetogodišnjeg vozača „opel astre“ koji je bio za volanom sa 1,41 promila alkohola u organizmu, dok su u Leskovcu zaustavljeni tridesetdvogodišnji vozač „reno megana“, četrdesetogodišnji vozač „golfa“ i dve godine stariji vozač „škode“ koji su upravljali motornim vozilom sa 1,51, 1,85 odnosno 1,44 promila alkohola u organizmu.

Prilikom pojačane kontrole saobraćaja zaustavljeni su i četrdesettrogodišnji biciklista i dvadesetsedmogodišnji vozač „juga“, koji su bili pod dejstvom amfetamina, kao i dvojica vozača koji su učestvovali u saobraćaju pod dejstvom alkohola i droge. Pedesetjednogodišnji vozač „tojote“ i dvadesetosmogodišnji vozač „bmv“ imali su 2,61 i 2,21 promil alkohola u organizmu i bili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Protiv svih zadržanih vozača biće podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti javnog saobraćaja na putevima. Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da su njeni pripadnici, u prethodna tri dana, na prisustvo alkohola i psihoaktivnih supstanci kontrolisali ukupno 1.200 vozača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)