KAD POPIJU, SVI SE HVALE SEKSI SNIMKOM: "Novosti" otkrivaju - Elitna prostitucija iz komšiluka već danima zaokuplja pažnju Lozničana

V. MITRIĆ

06. 04. 2023. u 09:30

NAGAĐANjA o takozvanoj elitnoj prostituciji u lozničkom kraju, pre svega zbog novca koji su "prodavačice ljubavi" uzimale od mušterija, ali i od onih koje su pokušavale da ucenjuju, ne samo da ne prestaju, već su sve užarenija tema u Podrinju, pre svega jer se mnoge od "prijateljica noći" same trude da tako i bude.

КАД ПОПИЈУ, СВИ СЕ ХВАЛЕ СЕКСИ СНИМКОМ: Новости откривају - Елитна проституција из комшилука већ данима заокупља пажњу Лозничана

Foto Shutterstock

I ne samo da se ne skrivaju, već mnoge ovdašnje devojke, koje na ugovorene "ljubavne" susrete, pre svega sa Turcima, odlaze preko Drine, u Šepak, u povratku objavljuju snimke na društvenim mrežama, kako se, oko četiri sata ujutru, preko mosta, zadovoljne vraćaju "sa posla" u luksuznim automobilima, u preskupoj garderobi i sa još skupljim nakitom.

Iako svi u Loznici znaju da kod privatnika, ili u državnim ustanovama i službama rade za male pare, to im nimalo ne smeta da se hvalisaju luksuzom.

- Ovdašnje devojke, koje se bave najstarijim zanatom, koriste okolnost što taj novac zarađuju preko Drine, praktično u drugoj državi, pa su, zakonski gledano, u rodnom kraju i Srbiji čiste kao suza - kaže sagovornik "Novosti" upućen u celu priču.

- Imaju moćne makroe za zaštitnike, pa je, novčano gledano, svima u lancu prostitucije dobro. Honorar za noć dostiže i neverovatnih 1.000 evra, ali makroi ne dozvoljavaju devojkama da same kontakiraju sa strancima, jer, u protivnom, za njih više ne bi bilo nikakve vajde.

U Loznici i okolini sve se to predstavlja kao "nova ljubavna veza", ali novopečeni bogataši, koji ako se ne pohvale svojim ljubavnim uspehom i seksi snimkom, kao da ništa nisu ni uradili, uz piće brzo "propevaju" o intimnostima sa devojkama. Neki čak pokažu slike, pa i snimke seksualnih činova. Da je to tako, svedoči i činjenica što gradom, već danima, kruže "vrući" snimci poznatih devojaka iz Loznice, koje su ljubavnici snimali. Da li i to "ulazi" u cenu, zasad je mesterija.

"PROZVANE" DEVOJKE NE HAJU ZA PRIČE

VEĆINA "prozvanih" devojaka ne daje pet para na ove priče. Hvale se svima, "perjem" i džipovima, nakitom i stanovima... Posebna su priča snimci na kojima se hvale u kakvom su provodu bile i koliko su zaradile. - Srećna sam i ne hajem, pas laje, vetar nosi - komentar je jedne od devojaka, čiji seksi video ima veliki broj pregleda među sugrađanima, a potiče iz prilično ugledne porodice.

"Novosti" su došle u posed snimka na kom se vidi kako se lokalni "lovatori" raspituju za pojedine devojke čija se imena dovode u vezu sa prostitucijom. Razgledaju ih, kao iz kataloga, biraju "najbolje među najboljima", dok kraj telefona stoji novčanik koji su jedva zatvorili od svežnja novčanica. Priče su postale još zanimljivije kada se pročulo da su neke od devojaka od imućnog policajca tražile čak pola miliona evra, kako ga ne bi ocinkarile kod žene i dece. Lokalna policija se, međutim, ovom problematikom ne bavi, jer je elitna prostitucija, kako kaže naš upućeni sagovornik, posao jedne od službi na nivou MUP.

On ističe da je najveće zlo to što se u kolo prostitucije, ni krive ni dužne, ubacuju devojke koje samo rade sa onima iz "visokog jata", ili ih, na bilo koji način, poznaju.

- Naša kćerka je prozvana, ni kriva ni dužna, što je bolno i za nju i za sve nas i svakog iole časnog čoveka, a znamo da je dobro dete, da radi časno posao i to za malu platu. Supruga i ja je dotiramo i živi skromno - priča nam jedan Lozničanin.

- Mislim da ljudi treba da budu pošteni i odvoje "žito od kukolja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)