OGLASIO SE MUP O TUČI DELIJA I GROBARA: U pitanju su mlađa lica, istraga je u toku

Novosti online

23. 03. 2023. u 10:18

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, povodom tuče više osoba sinoć u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja, saopštila je PU Beograd.

ОГЛАСИО СЕ МУП О ТУЧИ ДЕЛИЈА И ГРОБАРА: У питању су млађа лица, истрага је у току

Foto: R. Šegrt/ilustracija

 - Na prostoru Novog Beograda u Gandijevoj ulici nešto pre ponoći prijavljena je tuča više lica. Odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni su policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere - rekao je Ivan Cvijović, pomoćnik načelnika PU za grad Beograd.

 - Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku - rekao je Cvijović.

On je naveo da je o događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i u saradnji sa njim se preduzimaju mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila.

 - Budite uvereni da će Policijska uprava za grad Beograd i Ministarstvo unutrašnjih poslova preduzeti sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u rasvetljavanju ovog događaja - naveo je Cvijović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu