ODREĐEN PRITVOR UČESNIKU SAOBRAĆAJKE NA ZRENJANINSKOM PUTU: Denis iza rešetaka do daljeg

Novosti online

14. 02. 2023. u 16:57

DENISU S. (23), osumnjičenom da je 11. februara, nakon što se dogodila nesreća na Zrenjaninskom putu, pobegao sa lica mesta i ostavio svoje dve povređene saputnice u vozilu "bmv", valjevskih registracija, određen je pritvor nakon saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

ОДРЕЂЕН ПРИТВОР УЧЕСНИКУ САОБРАЋАЈКЕ НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Денис иза решетака до даљег

Foto: Printskrin

On je na saslušanju negirao krivicu. Na teret mu se stavlja krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. 

Tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

U daljem toku postupka tužilaštvo će ispitati svedoke, pribaviti materijalne dokaze, narediti vršenje potrebnih veštačenja i preduzeti druge radnje potrebne za utvrđivanje činjeničnog stanja i donošenje odluke.

Prema navodima krivične prijave,  11. februara oko 21.20 časova je na Zrenjaninskom putu došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo vozilo marke "bmv" kojim je upravljao Džemo K. (37) i vozilo marke "bmv" kojim je upravljao osumnjičeni Denis S.

- Do saobraćajne nesreće je došlo tako što je Džemo K. vozilom kojim je upravljao prešao iz desne u levu saobraćajnu traku, nakon čega je u levu bočnu stranu njegovog vozila udarilo vozilo kojim je upravljao Denis S. - navodi se u saopštenju Tužilaštva. -Tom prilikom pet osoba je povređeno. 

Džemo K. je od zadobijenih povreda preminuo dan kasnije, dok je njegova saputnica J. I. zadobila teške telesne povrede. Denis S. je zadobio lake povrede, a nakon nesreće je napustio lice mesta, ostavivši u vozilu svoje dve saputnice, koje su takođe bile povređene. Sutradan se javio u Urgentni centar, kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć.

- Tom prilikom od osumnjičenog su po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca uzeti krv i urin radi analize na alkohol i psihoaktivne supstance. Nakon što je  Džemo K. preminuo, dežurni zamenik javnog tužioca naložio je da se uradi obdukcija- navodi Tužilaštvo.

BONUS VIDEO: UŽASAN PORODIČNI ZLOČIN U GROCKOJ - Mladi policajac ubio suprugu, pa presudio sebi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)