OTAC I SIN SILOVALI BOLESNU DEVOJKU? Novi detalji zločina u selu Margita kod Vršca

07. 02. 2023. u 17:34

OTAC M. J. (42) i sin N. J. (22) iz sela Margita, kod Vršca, koji se sumnjiče da su početkom februara silovali 18-godišnju devojčicu D. M. iz tog mesta, terete se za teži oblik ovog krivičnog dela.

ОТАЦ И СИН СИЛОВАЛИ БОЛЕСНУ ДЕВОЈКУ? Нови детаљи злочина у селу Маргита код Вршца

Foto Shutterstock/ilustracija

Kako nezvanično saznajemo, radi se o devojci koja ima određenih zdravstvenih problema.

Još se ne zna motiv za ovaj zločin, a navodno ni ko je tačno od njih dvojice opštio sa devojčicom.

-Otac i sin su te večeri došli kod nje kući da nešto prose, a onda su je na prevaru odveli u njihovu kuću i tu je silovali. Reč je o devojci koja je lečena zbog psihičkih problema – kaže izvor „Novosti“.

Otac i sin su uhapšeni tokom vikenda, a nakon saslušanja im je određen pritvor do 30 dana, kako ne bi uticali na svedoke u nastavku istražnog postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024