"I DALJE SAM U ŠOKU, ALI PRESREĆNA SAM": Dobitnica stana u Beogradu za "Novosti" - Sjajna vest je zatekla na poslu

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

04. 02. 2023. u 20:14

DRAGANA Slamarski (24) iz sela Uljma, kod Vršca, večeras je bila srećne ruke – u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ dobila je jednoiposoban stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu.

И ДАЉЕ САМ У ШОКУ, АЛИ ПРЕСРЕЋНА САМ: Добитница стана у Београду за Новости - Сјајна вест је затекла на послу

Foto: J.J.Baljak

Nju je ova srećna vest zatekla na poslu, u seoskoj piceriji. Kaže da nije pratila samo izvlačenje, te da su je šokirale čestitke koje je počela da dobija sa svih strana.

- Kada su mi javili da sam dobila stan, isprva nisam ni znala o čemu se radi. I dalje sam u velikom šoku, ali sam presrećna. Još ne znam šta ću sa tim stanom. Ovde živim sa porodicom, ali postoji mogućnost i da se preselim u Beograd. Videćemo – prokomentarisala je mlada dobitnica.

Dragana je vrednu nekretninu u Zemunskim kapijama, praktično, dobila za svega 889,98 dinara, koliko je iznosio njen skenirani račun, koji je izvukla pevačica Lena Kovačević.

U konkurenciji je bilo ukupno 59.398.213 računa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!