HAPŠENJE U SMEDEREVU POSLE TUČE: Incident u ćevabdžinici - pljunuo devojku, pesnicom udarao i onesvestio mladića

J.Ilić

18. 01. 2023. u 18:07

J.B.(31) iz Smedereva pritvoren je zbog tuče u popularnoj smederevskoj ćevabdžinici kada je nakon kraće verbalne rasprave pesnicom zadao više udaraca oštećenom od kojih se mladić onesvestio.

ХАПШЕЊЕ У СМЕДЕРЕВУ ПОСЛЕ ТУЧЕ: Инцидент у ћевабџиници - пљунуо девојку, песницом ударао и онесвестио младића

Foto: J.I.

Potom  je prišao i njegovoj devojci i pljunuo je u lice dok je u naručju držala povređenog momka. U isto vreme drugi okrivljeni B.Š. (29) više puta snažno je rukama odgurnuo drugog oštećenog koji je pokušavao da spreči sukob i zadao mu telesne povrede. Sve se dogodilo u noći između 13. i 14. januara oko dva časa iza ponoći.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu određen je pritvor zbog nasilničnog ponašanja prema J.B. (31) dok je u odnosu na B.Š. (29 god) sud odredio meru zabrane prilaska oštećenim licima i svedocima na udaljenosti manjoj od 50 metara.

Dvojica osumnjičenih se terete da su i, drskim i bezobzirnim ponašanjem, a i vršenjem nasilja prema drugima značajnije ugrozili javni red i mir i spokojstvo svih prisutnih i tom prilikom telesno povredili više lica, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave