VRANJANAC TUKAO ŽENU,ĆERKU I POLICAJCA: Određen pritvor do 30 dana

J. S.

06. 12. 2022. u 11:19

Vranjancu I.S. (42) određen je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog koje je sproveo u alkoholisanom stanju, prema članovima svoje porodice, a zatim i prema policijskom službeniku.

ВРАЊАНАЦ ТУКАО ЖЕНУ,ЋЕРКУ И ПОЛИЦАЈЦА: Одређен притвор до 30 дана

Ekonomsko osnaživanje velika pomoć, Foto Shutterstock

U Osnovnom javnom tužilaštvu  u Vranju rečeno nam je da je I.S. (42)  u alkoholisanom stanju najpre je u vozilu udario pesnicom svoju suprugu S.S, a dolaskom u porodičnu kuću prišao supruzi i udario je pesnicom u predelu glave, a zatim joj upućivao reči uvrede uhvatio je za kosu i udarao glavom o zid, a u hodniku porodične kuće gurnu malolet u ćerku i nekoliko puta je udario rukama i nogama po glavi i telu. Dolaskom policijskog službenika na licu mesta osumnjičeni I.S. je upućivao reči pretnje, a zatim krenuo da gura policajca sve dok ga u jednom momentu rukom nije udario u predelu leve strane usta, a zatim i pesnicom u predelu levog uva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene