SKANDAL U BELOJ CRKVI: Bivši direktor CZSR slao neprimerene poruke maloletnici?

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

18. 11. 2022. u 20:09

BIVŠI direktor Centra za socijalni rad u Beloj Crkvi D. P. (70) optužen je da je pre više od dva meseca slao neprimerene poruke maloletnoj devojčici iz tog mesta, čija je porodica, inače, korisnik novčane socijalne pomoći.

СКАНДАЛ У БЕЛОЈ ЦРКВИ: Бивши директор ЦЗСР слао непримерене поруке малолетници?

Privatna arhiva

On je, kako je „Novostima“ nezvanično rečeno, ovoj 16-godišnjakinji slao svoje golišave fotografije i od nje tražio da mu prosledi svoje slike u bikiniju. Takođe, govorio joj je da će je voditi u Grčku na more, pozivao je na tajne sastanke i insistirao da o njihovoj prepisci ne priča roditeljima, koji su, inače, narušenog zdravlja.

Privatna arhiva

Prepiska predatora sa 16-godišnjom devojčicom

Predator je otkriven tako što se devojčica već posle prve neprimerene poruke obratila osobi od poverenja, koja se sve ovo vreme, u njeno ime, dopisivala sa D. P.

-D. P. je danas insistirao da se direktno vidi sa devojčicom, pa smo ocenili da je sada bio pravi trenutak da ga prijavimo policiji. Dostavili smo im celu prepisku, koja je u više navrata bila vrlo degutantna. Oni su odmah preduzeli mere – kaže, za „Novosti“, osoba bliska devojčici.

Policija je već obavila razgovor sa ovom maloletnicom u prisustvu radnika Centra za socijalni rad, a, kako nezvanično saznajemo, odmah je priveden i osumnjičeni.

Zvaničnu potvrdu od policije još nismo dobili.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024