ZBOG NJEGA JE SLAVICA DIVLJAČKI UDARALA ĆERKU (3): Zoran, Lidijin vanbračnom suprug, uhapšen je zbog nasilja (VIDEO)

V. N.

27. 10. 2022. u 21:43

JAVNOST u Srbiji je u šoku posle otkrića jezivog zlostavljanja deteta u Grockoj, gde se vidi majka koja udara trogodišnju devojčicu.

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ СЛАВИЦА ДИВЉАЧКИ УДАРАЛА ЋЕРКУ (3): Зоран, Лидијин ванбрачном супруг, ухапшен је због насиља (ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Na snimku, koji je objavljen na društvenim mrežama, jasno se vidi kako žena, odnosno majka devojčice, besomučno udara dete, dok izgovara jezive reči:

- Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, za- što diraš Zorana? - govori majka dok krvnički udara šakom dete po glavi.

U jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, majka baca na pod i nastavlja sa pretnjama:

- Još nisam završila! Dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si - izgovara žena sa snimka.

Danas je otkriveno ko je majka koja bije dete. Reč je o Slavici Đilas iz Gorcke, kojoj je danas određeno policijsko zadržavanje. Ona je potvrdila da jeste tukla ćerku Milicu. Kako je objasnila, to je uradila pod prisilom majke Lidije jer je njen muž, Slavičin očuh Zoran, u zatvoru.

Inače protiv pedesetogodišnjeg Zorana F. koji je u pritvoru i višestruki je povratnik, a čije se ime pominje na snimku, prošlog meseca je podignuta optužnica zbog nasilja u porodici koje je izvršio nad vanbračnom suprugom i Slavičinom majkom Lidijom Đilas. On je uhapšen u avgustu nakon što je pretukao i vređao Lidiju sa kojom je živeo u vanbračnoj zajednici u Somboru.

Takođe, tada je prekršio meru zabrane prilaska, koja mu je dva meseca ranije određena zbog istog krivičnog dela, koje je otkriveno nakon što je, upravo Slavica, pozvala policiju tokom jednog od Zoranovih iživljavanja nad njenom majkom Lidijom, kada je i ostavila podignutu slušalicu i otvorenu vezu kako bi policija čula šta se događa i prijavila nasilje. Tokom istrage, inače, utvrđeno je da je Zoran imao smanjenu uračunljivost u trenutku izvršenja krivičnog dela i da to nije bio prvi put da je nasilje koje je počinio prijavljeno.

Podsetimo, posle snimka nasilja koji je sinoć uzburkao javnost, danas je u Policijsku stanicu Grocka dovedena Lidija Đilas, radi uzimanja izjave i daljeg postupanja. Policija je u kući gde žive zatekla dečaka starog 15 meseci i devojčicu staru 3,5 godine, Prvoslava Pajića (66), koji je navodno otac dece i baku Lidiju Đilas (49). Radnici Centra za socijalni rad Grocka su preuzeli maloletnu decu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!