VELIKA AKCIJA MUP: Zaplenjeno 100 kilograma droge (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2022. u 17:43

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal presekli su još jedan kanal krijumčarenja marihuane i kokaina i uhapsili tri pripadnika organizovane kriminalne grupe i zaplenili 101 kilogram marihuane i kilogram kokaina.

ВЕЛИКА АКЦИЈА МУП: Заплењено 100 килограма дроге (ВИДЕО)

MUP

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, policija je uhapsila S. V. (1994), D. V. (1970) i N. M. (1998), dok se za jednom osobom traga.

Policija je na području Sremske Mitrovice gde su pripadnici organizovane kriminalne grupe krijumčarili drogu, pretresom kuća koje su oni koristili, pronašla 101 kilogram marihuane, kilogram kokaina, dva pištolja i skupocena vozila koja će biti oduzeta.

Kako se sumnja, zaplenjeni narkotici su bili namenjeni prodaji na području Srbije.

Takođe, u avgustu ove godine je uhapšen jedan od članova ove organizovane kriminalne grupe, kod koga je pronađeno oko 10 kilograma kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)