UTVRĐEN IDENTITET MUŠKARCA KOJI JE UPUĆIVAO PRETEĆE PORUKE JOVANI JEREMIĆ: Osumnjičenom za sada određeno zadržavanje od 48 sati

E.N.

05. 08. 2022. u 19:35

PO nalogu prvog Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu brzom akcijom policije ukp 3 odeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke novinarki Jovani Jeremić.

УТВРЂЕН ИДЕНТИТЕТ МУШКАРЦА КОЈИ ЈЕ УПУЋИВАО ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ ЈОВАНИ ЈЕРЕМИЋ: Осумњиченом за сада одређено задржавање од 48 сати

Foto: TV Pink printskrin

Po nalogu prvog OJT u Beogradu brzom akcijom policije UKP 3 odeljenja utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao preteće poruke novinarki Jovani Jeremić.

Nakon toga zamenik OJT koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari odredio je danas osumnjičenom S.M. zadržavanje u trajanju od 48h zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 KZ.

U tom roku biće saslušan u Tužilastvu, a u zavisnosti od odbrane zamenik tužioca će proceniti da li će i po kojim osnovima predložiti pritvor.

U daljem toku postupka Tužilastvo će ispitati oštećenu, uraditi veštačenje telefona i eventualno ispitati i druga lica na okolnosti da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje...

Podsetimo, Jovana Jeremić, prijavila je da je dobila pretnje od nepoznatog muškarca, koji je uznemiravao putem telefona i upućivao monstruozne poruke.

Ona je ceo slučaj prijavila nadležnim organima.

BONUS VIDEO:

Prvi snimak pekare u Nišu na koju je bačena bomba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima